Svenskt Julbord

Kylrum för dina behov

För att din verksamhet ska flyta smidigt krävs det bland annat att du har ett kylrum som passar för dina behov och förutsättningar. Med rätt dörrar och hyllor.

Ett kylrum är ett rum som har väggar, golv och tak och som håller en jämn, låg temperatur. Det är ett rum där man kan förvara livsmedel, mediciner eller annat som behöver hållas i en lägre temperatur än det som finns i övriga rum. Kanske är det också ett rum där du ska kunna utföra en viss hantering av det som kyls.

För att du ska kunna få ett kylrum som passar dina förutsättningar och behov så måste det även vara ett skräddarsytt kylrum. Golvet ska klara av tyngden av den handtruck, vagn eller motviktstruck som du kommer använda dig av och dörrarna ska öppnas på ett sätt som underlättar ditt arbete. Men även förvaringen ska vara smidig och lätt att använda.

Rätt kylrum för dig

Trots att kylrum kan verka väldigt lika så finns det en stor mängd olika modeller på marknaden. Därför kan du alltid hitta ett kylrum som passar in på den yta som du har att tillgå. Något som underlättar ifall du behöver ett kylrum på en plats där det inte funnits något förut.

Genom att få ett kylrum som passar perfekt för din lagring och hantering kommer du också underlätta det dagliga arbetet och det kommer vara enklare att skapa rätt förutsättningar för att det du kyler ska må bra och få den perfekta lagringen.

6 Jul 2023