Svenskt Julbord

En magiker i Stockholm

Det är mycket enkelt att anlita underhållning numera. Man måste inte kosta på en kostsam och dyr show, med musiker och dansare och artister som underhåller en publik. Numera är det mycket populärt att anlita en-mans-underhållare. Det kan vara en magiker som udnerhåller gästerna genom att utföra alla slags märkliga magiska konster. Antingen med kortlek, duvor som kommer flygande ur hattar, eller folk som plötsligt försvinner, mynt som kommer bort eller fram, människor som tänker på de saker som magikern kan förutse och så vidare. 

En magiker behöver inte mycket rekvisita

Den som har sett på olika program på TV med magiker, vet att det inte är mycket rekvisita som behövs för att underhålla gäster på en fest. De riktigt duktiga magikerna kan med en kortlek slå gästerna med beundran för dennes trollerikonster. Det måste inte vara utbrytarkungar som underhåller gästerna på en fest. Det måste inte vara duvor som kommer flygande ur hattar. Ibland räcker det med en duktig magiker som kan förutse vad människor ska tänka på, som får dem att välja vissa kort eller ting, som räcker för att underhålla gäster på en fest.

Redan under medeltiden anlitade man magiker i Sverige

Magiker, eller allehanda trollkarlar har funnits så länge det har funnits människor. Att underhålla en publik är en mänsklig egenskap som kanske fortfarande kommer att finnas så länge det lever människor på jorden. Vi människor vill slås med häpnad och beundran för det som vi inte begriper. Att använda sig av illusioner om det vi människor ser eller uppfattar är mycekt underhållande. Redan små barn älskar när föräldrarna leker tittut, eller gömmer sakerna så att barnen inte ser leksakerna. Vi har alltid fascinerats över det vi inte omedelbart förstår.

Arrangera en fest som gästerna minns och talar länge om

Varför inte låta just din fest bli ett samtalsämne där gästerna får uppleva något alldeles spännande och ovanligt? Att anlita en magiker är varken svårt eller resurskrävande. I stället för att ha ett dyrt och påkostat band, eller musiker, som tar stor plats och som kräver en scen, kan man anlita en magiker som antingen kan gå runt bland gästerna och roa dem med sitt trolleri, eller som kan låta en publik få uppleva en magisk afton med sina trolleritrick. Alla trolleritrick måste inte handla om att såga itu människor eller innehålla akrobatiska utrbrytarnummer. Riktigt duktiga magiker kan använda det man har och ändå slå folk med häpnad. Läs mer här om hur du kan anlita en magiker i Stockholm.

2 Feb 2019