Svenskt Julbord

Hyra partytält för alla tillfällen

Dags att ställa till med fest? Hittar ni ingen passande lokal? Att hyra partytält i Stockholm kan vara lösningen för er. Och kom ihåg att ni kan hyra alla tillbehör när ni ändå är igång.

Festplanering i all ära, men ibland kan det vara svårt att veta hur man ska hitta en plats för festen. Att hitta en ledig lokal att hyra är inte alltid det lättaste och kan dessutom kosta en del. Om man däremot vet med sig en vacker och passande utemiljö där man kan vistas är ett bra tips att hyra ett partytält. Partytält är ett utmärkt alternativ oavsett om man det är dags för bröllopsfest, kalas, företagsfest eller något annat evenemang. Partytält går att hyra i alla möjliga storlekar, här finns lösningar både för den intima tillställningen och det stora sällskapet på flera hundra personer. Det finns många andra fördelar med att hyra partytält, till exempel att man får tältet levererat och även får hjälp med monteringen. Då vet man att tältet är väl förankrat av någon som kan det där med tält.

… Och mer därtill!

När det är dags för fest är det såklart också mycket annat runtomkring som ska fixas med, inte bara själva lokalen. För den som vill hyra partytält i Stockholm finns möjligheten att söka sig till en helhetsleverantör för festlösningar. Då får man hjälp med allt man kan tänkas behöva för tillställningen, från planering till serveringspersonal och viktig utrustning. För då kan man hyra alla möjliga tillbehör utöver själva partytältet. Det kan handla om till exempel glas och porslin, servetter, stolar, dekorationer, scenlösningar samt ljud- och ljusutrustning. Låt någon annan sköta allt sådant så att du kan fokusera på att ge dina gäster en oförglömlig upplevelse. Som grädde på moset får du hjälp med nedmontering och bortforsling av all utrustning.

Glöm inte bort

Det finns en del som kan vara bra att tänka på när du ska hyra partytält i Stockholm. Du som kund är skyldig att se till så att platsen är tillgänglig vid den tid ni har kommit överens om att tältet ska levereras och monteras. Självklart är det även viktigt att det finns tillräckligt med plats för tältet, därför är det klokt att mäta i förväg så att ni inte blir överraskade. För att underlätta för personalen som ska leverera all utrustning måste platsen vara tillgänglig. Se också till att informera om eventuella ledningar och annat som kan påverka förankringen. 

14 Feb 2020