Svenskt Julbord

När du vill hyra festlokal i Malmö

Är du på jakt efter att kunna hyra festlokal? Då kan vi hjälpa till. Är det dessutom i Malmö är det ännu bättre. Det finns flera fina festlokaler just i Malmö, om det är där man vill arrangera sin fest.

Här presenterar vi de främsta festlokalerna som både finns i centrala staden, och utanför Malmö. Det  skiljer sig lite grann mellan festlokalerna, och beroende på tycke och smak, kanske man gillar det ena stället mer än det andra. Allt det är upp till var och en, och är man osäker och inte har besökt lokalerna innan, kan det rekommenderas att faktiskt åka ut och titta på de olika lokalerna själv innan man bestämmer sig. Det blir inte roligt att ha bokat en lokal som inte motsvarar ens förväntningar.

Hyr festlokal i Malmö Börshus

Exempel på festlokaler i Malmö

Här presenterar vi några av alla de olika festlokaler som man kan hyra i Malmö. Det är lokaler som påminner om allt från en hölada, till en folkets park, eller folkets hus, till finare lokaler som påminner om värdshus från medeltiden, till hotelllokaler och enklare festlokaler. Man kan beställa maten till lokalen eller ta med egen mat och dryck.

Malmö Börhus

Malmö Börshus har riktigt fina lokaler sedan huset användes för aktie- och värdepappershandel mitt i centrala Malmö. Hit kan man gå till fots från Centralstation, eller parkera sin bil. Här kan man beställa fin gourmetmat tillagad av egna kockar och få maten och bli uppassad av uppmärksam personal.

15 Sep 2019