Svenskt Julbord

Skriv lista på bra tapas i Stockholm

Tapas mättar hungriga magar i Stockholm. Skriv upp favoritrestaurangerna på en lista i mobilen så slipper du tänka när du blir riktigt vrålhungrig ute på stan.

Med så många restauranger som det finns i Stockholm är det konstigt att det trots allt går att vandra runt hur länge som helst utan att hitta ett bra ställe att äta på. Säkert har du själv varit med om det många gånger. Ofta händer det när man är som hungrigast.

Det kan vara en bra idé att förekomma problemet genom att spara en lista på bra restauranger i olika stadsdelar på mobiltelefonens anteckningsapp. Beroende på hur mycket du gillar listor kan du sortera dem på olika sätt, till exempel efter vilken typ av mat restaurangen serverar.

Tapas för lite hungriga och vrålhungriga

En restaurang som Alegria Tapasbar skulle till exempel vara en given punkt på listan av spanska restauranger. Du skulle också kunna sortera dina listor efter hur hungrig du är när du letar efter en restaurang. Det som är så fint med just tapas är att det passar oavsett hur hungrig du är. Är du lite mindre hungrig kanske det räcker med en smårätt. Är du vrålhungrig kan du ta in hela menyn.

Men som sagt är det alltså planering som är tricket för att inte bli “hangry” när du plötsligt märker att du glömt äta ute på stan. Förbered med en lista på bra restauranger så slipper du tänka ut vart du ska gå.

15 Jun 2022